effektivisering og bedre overblik
Effektivisering og bedre overblik 2017-04-05T13:53:06+00:00

Gør IT mere enkelt – og se mulighederne

Udnytter du og din virksomhed mulighederne med IT i tilstrækkelig grad til at effektivisere processer eller skabe merværdi for kunderne?

Med effektiv udnyttelse af IT får du og din virksomhed muligheder for f.eks. at få bedre overblik, automatisere arbejdsgange, minimere fejl og spare tid -og bedre mulighed for at skabe indsigt i f.eks. forretningsprocesserne eller jeres kunder ved brug af data og nøgletal.

Nemmere hverdag og bedre bundlinje

Administrative opgaver fylder meget i en del virksomheder – udsagn vi ofte vi hører i både mindre og mellemstore produktions- og handelsvirksomheder er ”vi flytter rundt på meget papir” eller ”vi udfører meget manuel indtastning, nogle gange taster vi de samme data ind mere end én gang – det er langsommeligt, og giver mulighed for fejl”.

→ Se casen med Solina Denmark – hvor de ikke længere flytter rundt på en masse papir…

Især i disse tilfælde er der meget at hente med den rigtige it-løsning – f.eks. bedre overblik, mere ensartet og mere effektiv tilbudsgivning, bedre faktureringsgrundlag, hurtigere og mere nøjagtig lønberegning, mere fleksibilitet pga. hurtigere reaktionstid, osv.

Vores erfaring viser, at en god IT-løsning ikke bare betaler sig i form af en nemmere hverdag, mere tilfredse kunder og en bedre bundlinje – i mange tilfælde giver løsningerne også øget medarbejdertilfreds og større arbejdsglæde.

Større indsigt og merværdi for kunderne

Med velvalgte IT-løsninger kan ledelsen få overblik over de data, der viser hvordan driften går, eller hvordan salget udvikler sig, og brugerne kan få overblik inden for relevante områder. Brugerfladen er vigtig, når man vil have overblik og indblik – og derfor er der også mange systemer der tilbyder rapportering og dashboards til både computer og mobile enheder som smartphones og tablets.
Det er vores erfaring, at rapportering ikke bør være alt for tungt, men tilpasses efter forretningens og brugernes behov. Lykkes dét, kan man få overskuelig viden og indsigt som kan omsættes til besparelser for virksomheden og/eller merværdi for kunderne; f.eks. mindre spild, bedre service, nye produkter, mere målrettet og relevant kundedialog, osv.

Få sparring på jeres muligheder

IT kan måske virke som lidt af en jungle. Men det behøver det ikke være. Kan I se mulighederne, men har brug for professional sparring med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, er I meget velkomne til at kontakte os.
Vi kan også hjælpe jer med at skabe overblik og foreslå løsninger, der kan hjælpe jer til at blive mere effektive og nå nye mål.

Kontakt os og få en god snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Se hvilken forskel den rigtige IT-løsning har gjort

Webshop og ERP-løsning til Solina

Hos krydderivirksomheden Solina Denmark har man på flere områder fået en nemmere og mere effektiv hverdag…  Læs mere

Større gennemsigtighed og overskuelighed i produktionen…  Læs mere