Hvor giver et godt erp-system den største effektiviseringsgevinst?

Ved du, hvor produktionsvirksomheden kan opnå den største gevinst med et godt erp- / produktionsstyringssystem? Hint: Det handler ikke om maskiner …

 

Christian Müllertz – ProInfos specialist i MS Dynamics NAV-løsninger til produktionsvirksomheder – er ikke i tvivl om, hvor man i produktionsvirksomheden kan hente den største effektiviseringsgevinst med et godt erp-system. Svaret er måske lidt overraskende, for det handler ikke om maskiner…:

”Et område hvor vi virkelig kan effektivisere en virksomhed er der, hvor vi kan gøre dem mere præcise og hurtigere i svaret til deres kunder – bliver man som virksomhed bedre til det, så får man simpelthen flere ordrer”…, siger Christian Müllertz, og fortsætter:

 

Synlig information 

“I Danmark producerer man oftest i små serier – og det er fleksibilitet, hurtig levering og præcise priser, der betyder noget for kunderne. Kan man som virksomhed give dem dét, er der et kæmpe potentiale til at få nye kunder. Et godt erp-system hjælper virksomheden med at kunne overskue produktionen og synliggøre de informationer, man skal bruge i samarbejdet med kunderne. Samtidig får virksomheden en mere effektiv produktion, fordi den får fyldt produktionsapparatet op.

Det er i virkeligheden meget enkelt … resultaterne på bundlinjen viser sig for alvor, når man holder op med kun at fokusere på maskinerne – og i stedet går i gang med at effektivisere den måde, man arbejder på…”.

 

Mere end 300 erp-implementeringer

Christian Müllertz har været med til over 300 erp-implementeringer i mindre og mellemstore virksomheder, og kender udfordringerne i mange danske produktionsvirksomheder.

Se interviewet med ham her.

Se hvad Lillnord A/S har fået ud af at implementere MS Dynamics NAV i produktionen

 

2017-05-23T11:03:44+00:00