IT-løsninger 2017-03-20T17:51:11+00:00

Med de rigtige IT-løsninger får I bedre bundlinje og nemmere hverdag

Den digitale udvikling åbner nye muligheder – især for mindre og mellemstore virksomheder. Blandt ProInfos kunder er der flere der, ved at implementere effektive it-løsninger, har fået bedre bundlinje, mere tilfredse kunder og en nemmere hverdag for medarbejderne.

Det kan for eksempel være virksomheder der ved hjælp af digital kørselsplanlægning har fået bedre overblik, reduceret kørslen markant og flere kundebesøg. Besøg der har resulteret i et forøget salg.

Et andet eksempel er virksomheder, der tidligere har haft en omstændelig proces ved registrering af timeforbrug – først på papir og derefter ved manuel indtastning – som nu har et system, hvor medarbejderne registrerer timer på en tablet, som så overfører det registrerede til virksomhedens økonomisystem. En løsning der minimerer papirarbejde, giver bedre overblik, færre fejl, bedre faktureringsgrundlag – og tilfredse kunder og gladere medarbejdere.

Også produktionsvirksomheder kan effektivisere og øge deres konkurrencekraft ved bedre brug af it. Eksempelvis har vi set, at flere produktionsvirksomheder – f.eks. ved at tilkøbe add-on moduler til et allerede installeret MS Dynamics NAV system – har kunnet effektivisere arbejdsgange, planlægge bedre og, ikke mindst, reagere hurtigere i forhold til ændringer i kundernes ønsker og behov.

Der er store gevinster at hente ved at implementere de rigtige it-løsninger i samarbejde med en partner, der forstår de udfordringer og ønsker, virksomheden har.

Hør nærmere om, hvordan vi sammen kan finde de løsninger der giver din virksomhed en bedre bundlinje. Kontakt os for mere info

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med

Produktion –  øget effektivitet og bedre flow

Flytter I papir rundt i produktionen? Taster I samme oplysninger ind i flere omgange? Er det svært at købe præcist ind og se, hvor varerne er? Eller om alt er sendt afsted? Vil I gerne kunne give en præcis leveringsdato – og lave en bedre for- og efterkalkulation i projekter?

Der kan være mange forskellige udfordringer i en produktion – uanset om I arbejder med serieproduktion, ordreproduktion eller projekter.

Mere om produktion

Brugervenlige forretningssystemer til økonomistyring

Har I behov for et system til bogføring, styring af økonomi, lager, projekter og leverandører, kan vi hjælpe jer med en effektiv og brugervenlig løsning – og med at finde et økonomisk og fleksibelt set-up, hvad enten I vil i skyen, vil have løsningen hos jer selv (on premise) – eller en kombination.

Mere om økonomistyring

Nemmere hverdag, bedre overblik – tag IT med på farten

Arbejder medarbejderne på flere lokationer?

Opsamling af data på stedet øger kvaliteten i de indtastede data, fjerner dobbeltarbejde og forsinkelser, og resulterer i automatiserede, mere effektive arbejdsgange. Mulighederne er mange.

Mere om mobility

Og fleksibel og stabil drift – så I kan bruge tiden på det I er bedst til

Styr på sikkerhed og back-up

Vi ved af erfaring, at en stærk sikkerhedspolitik og et godt sikkerhedsmæssigt værn er nødvendigt for at opdage og forhindre sikkerhedsbrud.

Vores specialister har både erfaringen og den nyeste viden på området til at kunne rådgive jer, uanset jeres udgangspunkt.

Vi kan også give jer en vurdering af, om I har de rigtige procedurer på plads i forbindelse med back-up – og rådgive jer om test af back-up, altså at den virker som den skal, hvis I får brug for at gendanne data

Mere om IT-sikkerhed

Skalerbar IT-hosting

Få tryghed, fleksibilitet og bedre overblik med en hosted løsning.

Når vi hoster f.eks. jeres data, Office-pakke eller ERP-system får I en lang andre fordele. Vores specialister kan f.eks. tilpasse driftsressourcerne, når jeres behov ændrer sig – uden at I skal ud og investere i hardware selv.

Vores hostingcenter er kvalitetscertificeret.

Mere om hosting

Lad os stå for jeres IT-drift – helt eller delvist

Vi har mere end 40 års erfaring med at varetage daglig IT-drift for forskellige typer af virksomheder. Vi kan hjælpe med at drifte hele jeres IT set-up eller sammensætte en løsning til jer med præcis de services, I har brug for.

Mere om IT-outsourcing

Få hjælp til at holde jeres IT up-to-date – og til alt det praktiske

Vi tilbyder en lang række services, der gør det nemt for jer at vedligeholde og tilpasse jeres IT-infrastruktur; fra grundlæggende kabling til udskiftning af servere, backup løsninger, overvågning af netværk og servere, indkøb af hardware og software, varetagelse af sikkerhed, styring af licenser, “sundhedscheck” af installationer og meget mere.

Mere om IT-infrastruktur

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder med IT

Henrik Hviid

Ring til mig: 30 48 29 45

Skriv til mig: hhv@proinfo.dk

Lad mig ringe dig op

Udfyld felterne så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Dit navn
Dit telefonnr.
Din mailadresse