Mobility 2017-04-20T15:47:34+00:00

Mobility – øget produktivitet og effektivitet med mobile enheder

Mobile enheder giver jer mulighed for adgang til virksomhedsdata og systemer på en hurtig, fleksibel og effektiv måde. Vi har stor erfaring med mobile løsninger, og kan – med udgangspunkt i jeres virksomhed og ønsker – give jer overblik over mulighederne.

Opsamling af data ved kilden mindsker risiko for fejl

Med mobile enheder indtaster medarbejderne de oplysninger som systemet skal bruge på stedet – det kan f.eks. være timesedler, lagerpluk eller kundedata. Det betyder, at administrative medarbejdere ikke behøver indtaste data på baggrund af håndskrevne noter eller på baggrund af for eksempel et Excel-ark; registrering af data foregår ved kilden.

Opdaterede, synlige data på tværs af organisationen

Opsamling af data på stedet øger kvaliteten i de indtastede data og fjerner dobbeltarbejde og forsinkelser – dermed får I et opdateret ERP- CRM- eller administrativt system med synlige data – for eksempel hvad der er på lager på et givent tidspunkt, eller registrering af timer og materialer lige efter arbejdet er udført hos en kunde.

Mulighed for automatiserede arbejdsgange

Implementering af mobile løsninger resulterer ofte også i administrative effektiviseringer, for eksempel at der automatisk dannes og udskrives en ordrebekræftelse eller faktura på baggrund af et kundebesøg, eller at der automatisk udskrives følgeseddel, når lagermedarbejderen afslutter sit pluk. Mulighederne er mange.

Vi kan hoste jeres mobility løsning, så I slipper for selv at skulle investere i udstyr og bruge tid på service og support. Få et tilbud på opgaven.

Se mere om hosting

Indenfor mobility tilbyder ProInfo

skærmbillede af fieldservice

Fieldservice

Med Fieldservice har både administration og medarbejdere ”i marken” et værktøj, som gør det nemt at skabe overblik og styre opgaverne.

En løsning der ikke alene giver bedre overblik – men også mulighed for effektivisering i form af minimering af papirarbejde, minimering af fejl, tidsbesparelser, større medarbejdertilfredshed, m.v.

Læs mere om Fieldservice

Syncview

Syncview er et effektivt salgsværktøj på tablet udviklet til kørende sælgere.

Med Syncview på tablet kan sælgeren, sammen med kunden, skabe overblik og straks give svar på, hvornår varer kan leveres. Kunden får således hurtigt svar og bedre service – og sælgeren kan lukke ordren med det samme.

Læs mere om SyncView
syncview skærmbillede

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder med mobility

Henrik Hviid

Ring til mig: 30 48 29 45

Skriv til mig: hhv@proinfo.dk

Lad mig ringe dig op

Udfyld felterne så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Dit navn
Dit telefonnr.
Din mailadresse