IT-sikkerhed og back-up 2017-07-27T09:07:10+00:00

Har I styr på IT-sikkerhed og backup?

Cyberkriminalitet udgør netop nu den største trussel mod danske virksomheder og organisationer. Ingen kan sikre sig 100 procent, men man kan som virksomhed gøre meget for at forhindre brud på sikkerheden i form af f-eks. hackerangreb, virusangreb, phising-mails, angreb med ransomware osv.

3 gode råd – sådan beskytter I jeres forretning

Det handler om at beskytte jeres forretning. Det gør I ved

  1. at definere en sikkerhedsstrategi og -plan,
  2. formulere jeres sikkerhedskultur og
  3. foretage de nødvendige forstærkninger eller ændringer i jeres it set-up.

 

Helhedsorienteret tilgang

ProInfo har mere end 40 års erfaring med it til mindre og mellemstore virksomheder. Vi ved, at en stærk sikkerhedspolitik og et godt it sikkerhedsmæssigt værn er nødvendigt for at opdage og forhindre sikkerhedsbrud.

Vores specialister har både erfaringen og den nyeste viden på området til at kunne rådgive jer, uanset jeres udgangspunkt.

Back-up er vigtigt

Ud over et godt og sikkert it-setup er det også vigtigt at forholde sig til, hvad der skal ske, hvis uheldet alligevel er ude.

Det handler om at kunne gendanne jeres data inden for fornuftig tid. Det kan I tage hånd om ved at udarbejde en back-up strategi/plan og –løsning.

Vores specialister kan hjælpe jer med at få både plan og løsning på plads. Sammen finder vi frem til hvor hurtigt og hvordan, I skal kunne gendanne data ved f.eks. servernedbrud, ransomware-angreb, eller hvis der er filer eller dokumenter der mangler.
Ransomware er en særlig udfordring, for filerne bliver krypteret, og så er det vigtigt at kunne gendanne tidligere versioner.

Vi kan også give jer en vurdering af, om I har de rigtige procedurer på plads i forbindelse med back-up – og rådgive jer om test af back-up, altså at den virker som den skal, hvis I får brug for at gendanne data.

Sådan får I styr på it-sikkerhed og back-up

Få en gennemgang af jeres it-sikkerheds set-up og forslag til en plan for, hvordan I kan forbedre den, herunder også hvordan jeres back-up plan kan se ud.

Kontakt os og hør nærmere.

Se også:

Bedre it-sikkerhed med en hosted løsning

Få en uforpligtende snak om bedre og nemmere IT-infrastruktur

Henrik Hviid

Ring til mig: 30 48 29 45

Skriv til mig: hhv@proinfo.dk

Lad mig ringe dig op

Udfyld felterne så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Dit navn
Dit telefonnr.
Din mailadresse