Job i ProInfo 2017-01-19T16:51:42+00:00

En udfordrende hverdag – sammen med dygtige kolleger og spændende kunder

Herunder kan du se vores ledige stillinger. Hvis der ikke pt. er stillinger slået op, vil der stå ”ingen ledige stillinger p.t.”:

Ansøgninger til ledige stillinger foregår via vores online rekrutteringssystem.

Efter ansøgningsfristens udløb vil vi vurdere din profil og dine kompetencer i forhold til den stilling, du søger. Hvis din ansøgning matcher stillingen, vil du blive inviteret til en samtale, hvor vi gennemgår din ansøgning, og fortæller mere om jobbet og ProInfo. Hvis begge parter er interesserede i at fortsætte processen, vil du blive inviteret til en mere uddybende samtale.

Uopfordret ansøgning inkl. praktik

Klik her for at sende din uopfordrede ansøgning

Vi ser mennesker som den vigtigste succesfaktor i enhver it-løsning, og derfor er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger fra dygtige, potentielle medarbejdere, som brænder for at være en del af vores team. Vi ansætter både erfarne specialister og nyuddannede der har lysten til at skabe resultater.

Beskriv hvilken type job du søger, hvorfor du er interesseret i ProInfo, dine kvalifikationer og gerne et par ord om din personlige baggrund og interesser.
Når vi modtager en uopfordret ansøgning, bliver den screenet af vores HR-afdeling.

Hvis din ansøgning matcher et behov i virksomheden, bliver du kontaktet med henblik på en personlig samtale med en leder og en repræsentant fra HR-afdelingen.
Hvis der ikke er en stilling ledig som matcher dine kvalifikationer, vil vi, med din tilladelse, gemme din ansøgning i vores emnebank i 6 måneder.

 

Kontakt

Mona Prip
Mona PripHR ansvarlig
Kontakt Mona for yderlig information, hvis du har spørgsmål om job hos os.

Telefon: 21 28 31 44
E-mail: mpr@proinfo.dk

Fandt du ikke jobbet?

Vi opfordrer dig til løbende at tjekke listen med ledige stillinger og til at søge, når du ser et interessant job.

folg-proinfo-paa-linkedin

 

 

Følg os på LinkedIn, og hold dig opdateret på seneste nyt om job og karriere i ProInfo.