Nye it-kompetenceområder hos ProInfo

[Pressemeddelelse]

Randers, 31. august, 2017

It-huset ProInfo A/S sammenlægger aktiviteterne med Xafir A/S, og tilfører yderligere kompetencer inden for ERP, Information Management – og vil fremover også tilbyde services tilknyttet mobile enheder.

It-huset ProInfo og HR-system leverandøren Xafir, begge datterselskaber i holdingselskabet ProHolding, har 1. juli 2017 sammenlagt aktiviteterne i ProInfo. Med sammenlægningen ønsker begge virksomheder under ProInfo-navnet at etablere et stærkt, udviklingsorienteret og alsidigt it-hus med en bred vifte af ydelser og specialeområder, som gør det muligt for mindre og mellemstore virksomheder at samle it-behovene hos én it-leverandør.

Samlet pakke af it-ydelser
Thomas Varan, administrerende direktør i ProInfo, siger om sammenlægningen:
”Med tilføjelsen af web-baserede HR-systemer vil vi fremover kunne tilbyde en samlet pakke af it-serviceydelser – fra hardware og dataopbevaring til HR-løsninger, IM, ERP og cloud samt en række andre services. Det særlige, og det der gør pakken fuldendt, er de web-baserede HR-løsninger. Fordelen for vores kunder er, at de kan samle aktiviteterne ét sted og samtidig få gavn af den sparring og specialistviden, som man kun kan få hos et it-hus med en bred vifte af specialeområder”.

Business Intelligence kan hjælpe virksomheder med at løfte sig
Samtidig med sammenlægningen investerer ProInfo i yderligere kompetenceområder – business intelligence (BI) og services tilknyttet mobile enheder. Ifølge Thomas Varan vil ProInfo med styrket viden og knowhow på BI-området kunne give kunderne yderligere inspiration til at løfte sig og videreudvikle deres forretning:

”Vi er i øjeblikket i fuld gang med at etablere vores BI-afdeling. Det er vores mål at kunne tilbyde specialistviden baseret på solid brancheerfaring, og at kunne rådgive om og hjælpe med implementering af løsninger, der kan hjælpe virksomheder til at få mere ud af deres data, dvs. forbedre og optimere processer og forudse udviklingen på en række områder”, siger Thomas Varan og fortsætter:

Lej mobilen og få bedre styr på sikkerhed og omkostninger
”En andet område hvor vi nu kan hjælpe virksomheder med at løfte sig, er på det område der hedder mobile device management. Vi kan her formidle og stå for kontakten til en professionel udbyder, TaaS, som vi har et tæt samarbejde med. TaaS tilbyder virksomheder at leje deres mobiltelefoner og tablets, i stedet for at eje dem. Fordelene ved det er en større forudsigelighed i omkostningerne, bedre sikkerhed, større fleksibilitet og muligheden for at tilknytte præcis de services, man har brug for”.

Med de tilførte kompetenceområder er det ProInfos klare mål fremover ikke alene at kunne hjælpe virksomheder med at forenkle og optimere deres it-løsninger, men også kunne tilbyde specialistsparring og rådgivning, der kan give kunderne endnu mere forretningsværdi.

– – – – – – – –

 

ProHolding koncernen består af: ProInfo, ProLøn, Xafir og NAVEKSA som er it-virksomheder, der fremstiller og sælger konsulentydelser og programmer inden for økonomistyring og mobilitet, webbaseret HR, lønhåndtering, produktion og dataopsamling.

 

Se mere om TaaS-konceptet på taas.dk.

2017-08-31T11:05:06+00:00