Få de seneste opdateringer...

direkte i din indboks. Gå ikke glip af inspiration,
seminarer m.m.

Nyhedsbrev 2017-04-20T10:42:38+00:00

Tilmeld dig ProInfos nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve holder vi dig opdateret med nyheder inden for vores IT-specialeområder. Vi giver dig inspiration og viden, der gør dig i stand til at drive en effektiv forretning, med de helt rigtige IT-løsninger.

Nyhedsbrevet sendes ud ca. en gang om måneden og indeholder bl.a.:

  • Nyheder og trends inden for ERP, mobility, hosting og IT-teknologi.
  • Tilbud om spændende seminarer, events, mv.
  • Ideer og gode råd til effektive IT-løsninger.
Fornavn
Efternavn
Mail
Virksomhed

Ved tilmelding accepteres følgende

Indsamling, behandling, registrering og opbevaring af oplysningerne i denne formular foretages af ProInfo A/S, Tronholmen 3, 8960 Randers SØ. Formålet med behandling af oplysningerne er at sende dig ProInfos nyhedsbreve, herunder give dig tilbud, seminar invitationer og anden relevant it-relateret information. ProInfo er ansvarlig for, at enhver behandling af dine oplysninger sker i overensstemmelse med persondatalovens regler, herunder at uvedkommende ikke får adgang til dine oplysninger.

Framelding

Dine oplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af ovennævnte formål, eller indtil du eventuelt måtte framelde dig denne service. Hvis du ønsker indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, eller meddele ændringer heri, skal du henvende dig til ProInfo på emailadressen marketing@proinfo.dk. Du kan til enhver tid let framelde dig ved at benytte frameldingslinket i bunden af tilsendte nyhedsbreve.