Om ProInfo 2017-09-04T12:46:50+00:00

Effektiv IT – sammen

ProInfo er et dansk it-hus specialiseret i IT-løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

Vi er et af de få IT-huse i Danmark der kan tilbyde en hel palette af IT-løsninger og services – fra ERP-systemer til økonomi og produktion til mobility-løsninger, IT-outsourcing og hosting. Vores løsninger er baseret på software og hardware fra nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

Virksomheder er forskellige, har forskellige udfordringer og ønsker og forskellige udgangspunkter i relation til IT. Hos ProInfo kan man som kunde vælge netop de løsninger, som man har behov for – hvad enten det er et større projekt, som f.eks. en opgradering eller udskiftning af et ERP-system, eller en månedlig service, som f.eks. hosting af et CRM-system. Vi har også kunder som vælger at outsource al IT-drift til os.

Vi tror på, at mennesker er den vigtigste faktor i enhver ProInfo IT-løsning. Derfor møder du i stor udstrækning de sammen specialister gennem projekter og ved kontakt med vores helpdesk.

Vi tror også på det tætte samarbejde. Vi rådgiver og sparrer – med vores kunder og med hinanden – med fokus på, hvordan vi kan forbedre processer og bidrage med ideer til, hvordan virksomheder og organisationer kan nå nye mål.

Til sammen har vi mange års erfaring og procesforståelse, og vores faglighed dækker stort set alle aspekter af it i mindre og mellemstore virksomheder.

Vores historie begyndte i 1972 i Randers, hvor vi i dag har hovedkontor. Derudover har vi kontorer i Odense og København

ProInfo er en del af ProHolding koncernen.

Vores hjertesag

ProInfo har valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse med et beløb der går til forskning inden for børn, unge og kræft.

Det gør vi, fordi det er en del af vores værdigrundlag at hjælpe og gøre en forskel.