Sådan arbejder vi 2017-02-23T13:43:55+00:00

Tæt samarbejde

Hos ProInfo lægger vi stor vægt på at løse opgaverne i tæt samarbejde med dig som kunde, med vores samarbejdspartnere, og med de ProInfo specialister der passer til opgaven og din virksomhed.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for IT. En del af vores specialister har tidligere arbejdet i produktions- eller handelsvirksomheder og har, siden de kom til ProInfo, arbejdet med en række forskellige IT-projekter. Til sammen har vi mange års erfaring og procesforståelse, og vores faglighed dækker stort set alle aspekter af IT i mindre og mellemstore virksomheder – fra ERP og mobility til hosting, outsourcing m.m.

Vi arbejder primært med to projektmodeller som begge er en videreudvikling af Microsoft Surestep-modellen; den agile projektmodel og den traditionelle vandfaldsmodel. Valg af model sker i samarbejde med kunden, og på baggrund af det enkelte projekts mål, forudsætninger og øvrige forhold.
Vi sætter en ære i, at vores projekter forløber som planlagt. Hvis vi, trods omhyggelig planlægning, er nødt til at justere i leveringstid, indhold eller andet i et projekt, sker det altid i tæt samarbejde med kunde og evt. samarbejdspartnere og med kundens godkendelse.

Vi tror på, at mennesker er en af de vigtigste faktorer i en ProInfo it-løsning. Derfor møder du i stor udstrækning de samme projektledere og specialister gennem projekter – og ved kontakt med vores helpdesk.

Vælger du os som samarbejdspartner og leverandør, kan du derfor forvente, at vi sætter os godt ind i din virksomhed – og at du får kompetent rådgivning og sparring baseret på stor viden om it og indsigt i mindre og mellemstore virksomheders hverdag og udfordringer.

“Mød” os – og se mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Download vores profilbrochure. Vi har mere end 40 års erfaring med IT, og kan hjælpe med en bred vifte af IT-løsninger, der effektiviserer og udvikler din forretning.

Hent brochure (PDF)