Samarbejdspartnere 2017-06-01T10:16:03+00:00

Samarbejdspartnere

Vi baserer vores IT-løsninger på produkter og løsninger fra dygtige leverandører og samarbejdspartnere.

Det giver et godt fundament for stabile, driftssikre løsninger, og gør det muligt at opgradere eller erstatte hele eller dele af et IT set-up med nyere teknologi eller løsninger på en tidsbesparende og omkostningseffektiv måde.

Vi samarbejder med

Besøg cisco

Cisco designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi og service, og er en af verdens største inden for sit felt.

Besøg citrix

Citrix er verdens største leverandør af terminalserversoftware til centralisering af softwareløsninger. ProInfo har været partner siden 2010 og er i dag både Silver Partner og Service Partner.

Besøg continia

Continia tilbyder en række moduler til MS Dynamics NAV til styring af administrative processer som f.eks. bankbetaling, indscanning af faktura, m.m.

besøg dynamicweb

Dynamicweb er en førende softwarevirksomhed, som udvikler og markedsfører en All-In-One Business Platform, som integrerer Content Management, Ecommerce og Marketing værktøjer. Formålet er at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af kanaler.

besøg fujitsu

Fujitsu tilbyder en komplet portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services. Fujitsu leverer hardware til lave omkostninger, herunder blandt andet pc’ere og servere.

besøg hp

HP leverer Pro-curve neværksudstyr, så du sikres det største udbytte af din netværksinvestering. HP-printere er i dag en standard, som alle leverandører lægger vægt på at være kompatible med.

Besøg IBM

IBM er en af verdens førende leverandører af serverhardware. ProInfo leverer servere, pc’ere og storage fra IBM.

besøg infobridge

Infobridge leverer produkter til synkronisering af Outlook og Exchange. Desuden er datasikring og opbygning af workflow også blandt deres kernekompetencer.

Besøg Mircosoft

Microsoft er ProInfos største samarbejdspartner. Vi er Microsoft SILVER certificerede, og bruger Microsoft som platform for alle vores løsninger.

Besøg Motorola

Motorolas løsninger forbinder mennesker gennem teknologi. ProInfo samarbejder med Motorola om håndterminaler.

Besøg naveksa

NAVEKSA udvikler og sælger moduler til Microsoft Dynamics NAV. De forbedrer den daglige styring og kontrol i produktionsvirksomheder. NAVEKSA er en del af ProHolding gruppen.

Besøg Netronic

Netronic tilbyder software til visualisering af komplekse virksomheds-, produktions- eller planlægningsdata, inkl. grafiske planlægnings-boards (Gantt) som add-ins til MS Dynamics NAV.

Besøg Proløn
Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel. Personlig support. ProLøn har over 11.000 glade kunder. Løsningerne er integrerbare & fleksibele. Gratis personlig support.
Besøg Siteshop

Siteshop udvikler add-on moduler til SuperOffice til områderne Marketing, Salg og Service. Produkterne er certificeret til SuperOffice.

Besøg psion teklogix

ProInfo er forhandler af PRion Teklogix’ produkter, og udvikler blandt andet systemer til deres håndterminaler.

Besøg tasklet factory

Tasklet Factory udvikler Mobile WMS løsning, til mobil stregkode scanning, der passer til Microsoft Dynamics NAV og AX. VMS løsninger integrerer til den standard funktionalitet i ERP-systemet og tillader lagermedarbejdere at behandle ordrer både online og offline.

Besøg VMWARE

VMware er førende indenfor visualiseringssoftware og leverandør til ProInfos løsninger.

Besøg Xafir

Xafir har over 10 års erfaring i udvikling og implementering af online HR-systemer. Xafir skaber sammenhæng mellem den overordnede strategi og den daglige adfærd hos de ansatte i virksomheden. Xafir er en del af ProHolding gruppen.