2 essentielle IT-sikkerhedstiltag din virksomhed bør have helt styr på

12/6/2024

Har din virksomhed implementeret systematiske og løbende opdateringer?Og har I dokumenterede og gennemtestede backup-procedurer?Hvis ikke - så bør I gøre noget ved det.

Løbende systemopdateringer

Systematiske og løbende systemopdateringer bør være en prioriteret opgave i virksomhedens IT-drift. Der kan være flere årsager til, at det halter – eksempelvis kan virksomhedens IT-afdeling være optaget af opgaver på andre områder. En løsning kan være at sikre en bedre prioritering og planlægning i virksomheden - eller at outsource opgaven til en professionel IT-leverandør.

Backup

Vi har tidligere skrevet om vigtigheden af backup her på bloggen:

- En god og sikker backup-løsning passer på virksomhedens data – også ved brand

- Oversvømmelse kan påvirke virksomhedens IT-systemer

Med en god og effektiv backup-løsning er virksomheden ikke kun sikret mod tab af data ved brand eller oversvømmelse - men også ved en lang række andre trusler, som f.eks. hardwarefejl, lynnedslag og virus- og hackerangreb.Er uheldet virkelig ude, kan backup-løsningen vise sig at være en af de bedste investeringer, du og din virksomhed har gjort.

Der er selvfølgelig flere aspekter til IT-sikkerhed, end systemopdateringer og backup. Har din virksomhed brug for et større billede, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med at få styr på din virksomheds IT-sikkerhed.