Mobile Device Management

Beskyt jeres data og effektivisér jeres administration

Effektiv adminstration af mobile enheder

Der er nok IT-support opgaver, som tager dine medarbejderes tid, ressourcer og opmærksomhed. Sikkerhed, opsætning og administration af smartphones og tablets behøver ikke være en af ’tidsrøverne’.

MDM står for Mobile Device Management, og er en service, der sikrer, at I får strømlinet jeres processer til håndtering af medarbejdernes mobile enheder.

Styring og fornuftig økonomi
I takt med at smartphones og tablets er blevet en del af medarbejdernes arbejdsudstyr, er behovet for central styring og administration af det vokset. Ved at outsource administrationen af jeres mobile enheder til ProInfo sparer I tid på disse opgaver – tid som I kan bruge på jeres kerneforretning – samtidig med at I får en overskuelig økonomi, f.eks. i form af en aftale med en fast månedlig afregning.

Høj sikkerhed
Din virksomhed skal have styr på sikkerheden i relation til de applikationer og data, der anvendes på medarbejdernes smartphones og tablets. Ikke kun i relation til virus og malware, men også i relation til datasikkerhed.
Det kan være en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i de nyeste tiltag på disse områder – med en ekstern partner kan I overlade sikkerheden til specialister med den nødvendige, nyeste viden på området.

Vi har flere års erfaring med Mobile Device Management. Vi kan også hjælpe din virksomhed.