IT-sikkerhed

Find det optimale sikkerhedsniveau

Understøtter IT-sikkerheden i din virksomhed jeres forretningsmål?

Har dine medarbejdere den nødvendige tid og ressourcer til at håndtere jeres IT-sikkerhed og holde den up-to-date? Vil I hellere brugen tiden på noget andet?

Trusselsbilledet er komplekst, og udvikler sig hele tiden. Det kan som virksomhed være omstændeligt og ressourcekrævende vedvarende at skulle følge med og sørge for at virksomheden er dækket ind.
I stedet for at stå med det hele selv, kan I outsource IT-sikkerhedsopgaverne, og bruge tiden på jeres kerneforretning.

Vi giver gerne et tilbud på en gennemgang af og vurdering af jeres nuværende sikkerhedsniveau - med udgangspunkt i jeres forretningsbehov.
Sammen finder vi det niveau, der er optimalt for jer.
Det handler f.eks. om at sikre jeres data, jeres IT-infrastruktur, IT-udstyr og mobile enheder, og at I overholder gældende regulativer inden for datasikring.
Og om at finde balancepunktet mellem sikkerhedsniveau og investering.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års praktisk erfaring med IT-sikkerhed, og kan hjælpe jer med at finde en skræddersyet løsning baseret på markedsledende teknologi fra udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

Vi hjælper også gerne med et tilbud på implementering, og med vedvarende understøttelse og support i det omfang, I ønsker det.

Har din virksomhed implementeret systematiske og løbende opdateringer? Og har I dokumenterede og gennemtestede backupprocedurer? Hvis ikke - så bør I gøre noget ved det.

En undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen peger på, "at 12 procent af danske SMV’er ikke har implementeret systematiske og løbende opdateringer, som er helt centralt i forhold til at lukke systemhuller for IT-kriminelle. Derudover har 18 procent ikke dokumenterede og gennemtestede backupprocedurer. Disse to IT-sikkerhedsforanstaltninger anses for helt essentielle for en virksomheds IT-sikkerhed".

IT-sikkerhed i danske SMV’er – et sammendrag. Monitor Deloitte for Erhvervsstyrelsen, April 2018

Uforpligtende snak

Kontakt os og få en uforpligtende snak med os om din virksomheds IT-sikkerhed