Conaxess Trade Denmark A/S indgår aftale med ProInfo A/S om drift af IT

12/6/2024

Conaxess Trade Denmark A/S indgår aftale med ProInfo A/S om drift af IT

Med afsæt i en analyse af leverandører og udarbejdelse af business case indgår Conaxess Trade Denmark A/S og ProInfo A/S et strategisk samarbejde, hvor ProInfo A/S får ansvar for driften af selskabets komplekse IT-infrastruktur.

PRESSEMEDDELELSE

København, 18. december 2019

Conaxess Trade er en af Europas førende salgs-, marketing- og distributørvirksomheder, der leverer route to market-løsninger til brand owners på tværs af kategorierne fødevarer, non-food, drikkevarer og konfekture. Conaxess Trade er repræsenteret i Norden i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt i Østrig og Schweiz.


ProInfo er et dansk IT-hus med speciale i IT-infrastruktur og drift til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. ProInfos kompetenceområder omfatter blandt andet IT forretningsoptimering, 24/7 support, Help- og Servicedesk services, outsourcing af infrastruktur, CLOUD rådgivning, hybrid CLOUD løsninger, IT-sikkerhed og Global fieldservice.

Group IT Manager Thomas Hammelev-Wethje, Conaxess Trade Denmark A/S, og Direktør Martin Nyeng Christiansen (til højre i billedet), ProInfo A/S, ved aftalens indgåelse.


”Vi har haft et grundigt og meget konstruktivt forløb med ProInfo. Agilitet, fleksibilitet, kompetencer og et højt serviceniveau er faktorer, som vi har vægtet højt i valget af fremtidig IT-leverandør. Vi mener, at ProInfo som strategiske samarbejdspartner kan opfylde vores ønsker og krav. Forventningerne er høje, og vi ser frem til at påbegynde samarbejdet”, udtaler Group IT Manager hos Conaxess Trade Thomas Hammelev-Wethje.

”Vi har fra starten set et godt match med Conaxess Trade, hvor vi som strategisk leverandør kender vigtigheden af, at Conaxess Trade kan fokusere på sine kerneydelser samtidig med, at der opretholdes og udvikles en stabil og skalerbar IT-infrastruktur, der følger med udviklingen”, udtaler Direktør i ProInfo Martin Nyeng Christiansen.

--------------------------------

Kontakt For nærmere information kontakt Martin Nyeng Christiansen, Direktør, CCO, ProInfo A/S, mobil +45 31 38 14 06


ProInfo A/S

Tronholmen 3

8960 Randers SØ

www.proinfo.dk