Generationsskifte i IT-virksomheden ProInfo

12/6/2024

Generationsskifte i IT-virksomheden ProInfo

IT-virksomheden ProInfo A/S udvider ejerkredsen, og får samtidig ny administrerende direktør. Ændringerne sker som led i et planlagt generationsskifte.

PRESSEMEDDELELSE

Randers, 29. november 2019

Med virkning fra 1. december 2019 indtræder Henrik Hviid, Søren Holm Jensen og Martin Nyeng Christiansen i ejerskabet af IT-virksomheden ProInfo A/S.

Den nye ejerkreds vil herefter bestå af Henrik Hviid, Søren Holm, Martin Nyeng Christiansen og ProHolding A/S repræsenteret ved Gert Davidsen, der etablerede ProInfo i 2001. Gert Davidsen vil fortsat være tilknyttet ProInfo, idet han med virkning fra 1. december 2019 vil varetage posten som næstformand i ProInfo’s bestyrelse, samt det daglige arbejde i administrationen.

Henrik Hviid bliver ny administrerende direktør i ProInfo, og afløser Gert Davidsen på posten.

Ændringerne i ejerskabet, bestyrelsen og på direktørposten sker som led i et planlagt generationsskifte i virksomheden.

Henrik Hviid har mere end 15 års erfaring med produkter og effektive IT-løsninger, der tager udgangspunkt i den bagvedliggende IT-infrastruktur – herunder hardware, operativsystemer, virtualiseringssoftware, IT-sikkerhed, Cloud, On-Premise, Servicedesk og Field-services. Henrik har således arbejdet med alle elementer, der relaterer sig til den platformsløsning, der skaber mest værdi for kunderne.

Han har tidligere haft ledende stillinger hos Dansk Supermarked A/S (nuværende Salling Group A/S), ATEA A/S og Hostnordic A/S, og siden 2016 haft stillingen som direktør for Cloud Services Performanceafdelingen i ProInfo.

”Jeg ser frem til fortsat godt samarbejde med ProInfos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og til at videreudvikle ProInfos services og forretningsløsninger, så de vedvarende matcher vores kunders behov for tidssvarende, sikker og stabil IT-drift”, kommenterer Henrik Hviid.

Søren Holm Jensen er fortsat formand for ProInfos bestyrelse, og bliver, som nævnt, frem over også medejer af ProInfo. Søren Holm Jensen har været bestyrelsesformand siden 2014, og har indgående erfaring med at arbejde i bestyrelser i en række mindre og store danske erhvervsvirksomheder. Søren Holm Jensen er tidligere medstifter af en af nordens største konsulentvirksomheder Valcon.

Martin Nyeng Christiansen, der også frem over bliver en del af ejerkredsen, har været kommerciel direktør i ProInfo siden 1. januar 2019, og har også fremadrettet dette ansvarsområde. Han har i mange år arbejdet med ledelse og salg af løsninger inden for cloud, IT-infrastruktur og en række andre IT-services. Senest fra en stilling som Salgsdirektør hos Global Connect A/S.
ProInfo er et dansk IT-hus med speciale i IT-infrastruktur og drift til mindre og mellemstore virksomheder. ProInfos kompetenceområder omfatter blandt andet IT forretningsoptimering, 24/7 support, help- og Servicedesk services, outsourcing af infrastruktur, CLOUD rådgivning, hybrid CLOUD løsninger, IT-sikkerhed og Governance, m.v.


Virksomheden har sit hovedkontor og sine rødder i Randers med udspring fra IT-afdelingen i det tidligere Dronningborg Maskinfabrik. ProInfo har desuden et kontor i København.-------

Henrik Hviid (til venstre) og Gert Davidsen


IT-virksomheden ProInfo A/S får fra og med 1/12-2019 udvidet ejerkredsen og ny administrerende direktør, Henrik Hviid (til venstre i billedet), hentet fra egne rækker. Tidligere administrerende direktør Gert Davidsen (til højre) vil fortsat være tilknyttet virksomheden som næstformand i ProInfos bestyrelse og som administrerende direktør i ProHolding A/S, ProInfo IT-Drift A/S og TaaS ApS.-------

Henrik Hviid

Om Henrik Hviid

52 år. Siden 2016 direktør for Cloud Services Performance-afdelingen i ProInfo A/S. Han har desuden arbejdet med salg, IT og ledelse hos bl.a. Dansk Supermarked A/S (nuværende Salling Group A/S), ATEA A/S og Hostnordic A/S. Fra og med 1. december 2019 er han ny, administrerende direktør i ProInfo.

-------

Om ProInfos bestyrelse
Information om ProInfos bestyrelse – https://www.proinfo.dk/om-proinfo/bestyrelse.
-------


For yderligere information og kommentarer kontakt:
Gert Davidsen – gd@proinfo.dk – telefon +45 20 27 97 11
Henrik Hviid – hhv@proinfo.dk – telefon +45 30 48 29 45