Har du hørt om Acronis?

13/6/2024

Alt-i-én beskyttelse mod cyberangreb - vi anbefaler...

Har du hørt om Acronis?

Måske har du og din virksomhed (endnu) ikke hørt om Acronis …. Men vi tænker, at du har hørt om Petya og Wannacry, som er navnene på to af de største ransomware-angreb til dato?

Wannacry ramte mere end 200.000 computere i 150 lande på en fredag i 2017. Der var flere virksomheder, der blev ramt, og som fik påvirket deres forretning af det.

Cyber-angreb og brud på datasikkerhed rammer ofte hårdt med ofte alvorlige konsekvenser for virksomheder i form af mistede ordrer, driftsstop, tab af omdømme… eller det hele på én gang.

Det er her vi gerne vil nævne og anbefale Acronis.

Acronis er en af de sikkerhedsløsninger, vi kan hjælpe din virksomhed med at få installeret.

Acronis er en alt-i-én sikkerhedsløsning, der blandt andet giver din virksomhed mulighed for:

 • Aktiv beskyttelse, som bremser cyber-angreb, f.eks. ransomware angreb.
  Acronis Active Protection bremser ransomware-angreb, lige når de opstår – f.eks. hvis dine medarbejdere kommer til at klikke på noget, de ikke burde have klikket på. Er uheldet ude, giver Acronis besked om, at en udefrakommende trussel forsøger at ødelægge filer eller data.
 • Mulighed for genskabelse af data.
  Udover at Acronis bremser angreb af ransomware og virus, giver Acronis’ Disaster Recovery mulighed for at genskabe filer og data. På få minutter.
 • Automatisk backup af filer og maskiner.
  I vælger, hvad Acronis skal tage backup af, og hvor ofte. Det betyder, at I altid har en sikkerhedskopi, hvis I skulle få brug for den.
 • Microsoft 365 beskyttelse.
  Acronis Cyber Backup beskytter enheder på over 20 forskellige platforme og online tjenester som f.eks. Microsoft, Linux, Google, Amazon, iOS, Android m.fl.


Kontakt os og hør om de forskellige pakker og prisplaner. Vi kan skræddersy til dét, der passer til din virksomheds behov.

-----------

Læs artiklen om hvordan, du får bedre styring på IT-sikkerheden.

Læs artiklen om indbygget sikkerhed i skyen …

Læs mere om IT-sikkerhed som tilkøbt service hos ProInfo.