ProInfo nyhedsbrev efterår 2020

12/6/2024

Din IT i 2021 - se mulighederne og find fordelene

En efterårshilsen fra ProInfo, 2020

[Nyhedsbrev]

2020 er nok et år de fleste vil tænke tilbage på med blandede følelser.
I en for mange corona-forandret hverdag, er der imidlertid også nogle lyspunkter:
Mange virksomheder har måttet tænke nye veje – der er kommet større fokus på IT-udstyr, især til hjemmearbejdspladser, flere tænker i fordelene ved at overlade IT bruger-supporten til en ekstern partner, og der er større fokus på IT-sikkerhed og digitalisering, f.eks. løsninger i skyen.

Når vi ser fremad mod 2021, er det også på de områder, at vi gerne her i nyhedsbrevet vil inspirere dig og din virksomhed til at få mere viden om og finde nogle fordele.

Din IT i 2021 – vores anbefaling - fokuser på disse områder:

- IT-investeringer – hvorfor vil I lave investeringen? En velbeskrevet business case er det stærkeste udgangspunkt. Se mere her.
- Er I på forkant med jeres IT-udstyr? Valg af IT-udstyr handler ikke kun om drift – det bør også være en del af budgettænkningen og forretningsstrategien … Se mere her.
- IT-sikkerhed. Corona-krisen har ændret den måde vi arbejder på, og i kølvandet på dette kan der opstå en række IT-sikkerhedsmæssige udfordringer... Se mere her.
- Går du med overvejelser om at få en ekstern IT-helpdesk? Få overblikket her.

Cloud-samtalerne handler ofte om


Hvad er i praksis den vigtigste årsag til, at man som virksomhed overvejer en cloud-baseret løsning?


Jeg har efterhånden talt cloud med mange forskellige virksomheder, og et gennemgående tema er – compliance; oppetid og databeskyttelse.
Og det er forståeligt, for har man som virksomhed ikke styr på disse ting, kan man miste både indkomst, markedsmuligheder, omdømme, osv.

Der kan imidlertid være en del udfordringer med compliance; utilstrækkelig viden, medarbejderes brug af egne enheder… eller slet og ret, at man ikke har det rigtige IT-tekniske fundament til at støtte op.

Det er her samtalerne bliver interessante, for den rette cloud-strategi er den mest effektive måde at opnå både kontrol med IT-infrastrukturen og et højt niveau af sikkerhed.
En cloud-strategi kommer dog ikke som en færdig opskrift. Den er altid baseret på individuelle behov, forudsætninger og ønsker.
Og der er mange muligheder – du kan læse mere om forskellige cloud-løsninger og –kombinationer på proinfo.dk.

Mvh. Martin Nyeng Christiansen, Direktør / CCO, ProInfo

En times gratis sparring med Martin
Har du og din virksomhed brug for sparring om jeres IT i 2021?
Du er velkommen til at kontakte os – frem til nytår kan du få en times gratis, uforpligtende sparring med os, gerne via Microsoft Teams, eller som du synes det passer dig.

Ring til Martin Nyeng Christiansen på tlf. 31 38 14 06 eller skriv til mnc@proinfo.dk.